tisdag 1 februari 2011

Dags för dagis

Hugo har börjat med sin inskolning på dagis. Det är spännande, läskigt och kul på en och samma gång. Tänk att han blivit så stor redan. På fredag firar vi minsann att han blir 1 1/2 år gammal. Ja tänk.
Dagiset verkar bra i alla fall. Eftersom det är en helt ny avdelning finns inte alla möbler på plats än. Men leksaker, och det räcker långt för Hugos del. Och barn. De är spännande. Han tycker redan om alla tre fröknarna, det märks. Rebecka, Ednana och Maryana.

Idag var första gången vi gick ifrån en liten stund. I över en timme satt P och jag och väntade lite smånervöst i personalrummet medan Hugo hade fruktstund. Jag gissar att hans blivande bästis heter Alma. Hon är bara en vecka äldre än honom och de är nästan precis lika stora.

Idag har Hugo dessutom varit på BVC-kontroll med spruta. Det gick okej säger P som var där med honom. P minns dock varken hur lång han är, mer än att han är lite över medelkurvan, och hans minns inte heller hur mycket han vägde. Så jag får väl ringa och fråga imorgon helt enkelt, haha.

Helt slut var han, efter en dag med så mycket intryck. Han somnade ovaggad klockan 18.30. Eftersom han är en morgonpigg krabat är det väl bäst att lägga sig i tid idag då.

Fast det där med sömnen har blivit lite bättre. Här om morgonen vaknade han 06.30. Det är nytt rekord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar